Over ons

Hieronder kan je het verhaal lezen van The Purple Lady. Natuurlijk is dit maar een kleine samenvatting, dus als je wat meer wilt weten kan je altijd wat oudere blogs lezen, of wat van mijn podcasts op Youtube bekijken!

About Us

Meet Tirza Haasnoot, oftewel The Purple Lady.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik The Purple Lady. Het begon met een pixel hobby, waarbij ik poppen prachtige kleren gaf. Daar wilde ik graag een website voor, dus die heb ik toen zelf gebouwd, toen nog met html en css.

Door de jaren heen is dat steeds verder ontwikkeld, en heeft deze website talloze doelen gehad, van gewoon een blog tot een portfolio, tot, zoals nu, een hele webshop.

Elke verandering op mijn site kwam met een nieuwe hobby. Van kaarten maken tot haken, breien, en natuurlijk ook naaien. Nu is de website eigenlijk een combinatie van al die elementen, van al die jaren.

Van mijn lieve huisbaas heb ik leren naaien, en al gauw kwam ik bij genaaide tasjes terecht. Af en toe liet ik het weer een paar maanden liggen, maar het kwam altijd weer terug.

Toen ik later haakte en breide, en ik een kat kreeg, wilde ik mijn projecten veilig kunnen opbergen, dus besloot ik projecttassen te gaan naaien. Ik vond dit zo leuk dat ik al gauw veel te veel tassen had, dus begon ik ze te verkopen.

Het allerleukste aan tasjes naaien vond ik toch wel het combineren van alle stofjes. Ik denk dat ik altijd al een goed gevoel voor kleur en combinaties heb gehad, op de een of andere manier klikt het gewoon heel snel bij mij.

Eigenlijk wil ik andere mensen ditzelfde gevoel meegeven, en klanten hun eigen tassen helpen te samenstellen.

Daarom probeer ik lekker veel opties te geven, zodat jij zelf kan kiezen wat je nou echt wilt.

Dit is maar één van mijn diensten, want naaien kost mij nou eenmaal veel tijd en energie. En stiekem wilde ik toch ook wel meer doorgeven dan mijn tasjes! Ik werk dus constant aan nieuwe producten, die ik vaak zelf bedenk en samenstel. Voor iedereen is er dus wel wat te vinden!

Omdat ik dus al mijn tasjes zelf bedenk en samenstel, en constant bezig ben met nieuwe dingen bedenken en ontwikkelen, kan ik heel veel maken. Ik zou bijna zeggen alles dat ik zou kunnen, maar zo ver ben ik nog niet, ben ik bang. (Niemand is perfect, enzo, weet je wel?)

Maar wil je graag een afwijkende maat tas, of een andere soort tas? Of misschien toch liever andere accessoires en handigheidjes voor in je tas? Neem dan even contact met ons op!