Verzending & Levertijd

Nederland

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, maar wij willen ook kunnen verzekeren dat je je product ook echt krijgt. Daarom hebben wij binnen Nederland 3 tarieven:

Postzegels

Bepaalde kleine producten kunnen verzonden worden met behulp van postzegels. Dit kost 1.75€.

Brievenbuspakket

Een groot deel van onze producten past in een brievenbuspakketje. Deze pakketjes kosten 3.95€, inclusief verpakkingskosten en dergelijke.

Pakketten

Als producten niet in de brievenbus passen wordt het een echt pakket, met kosten van 6.50€.

Buitenland

Voor het buitenland gelden wat ingewikkeldere tarieven. Buitenland is elk land buiten Nederland. Helaas zijn deze kosten wat hoger.

Yarn Charms en alle kaarten

Voor deze categorie gelden verzendkosten van 2.66€.

Handgemaakte items van stof

Aangezien deze producten handgemaakt zijn willen wij deze graag verzekerd versturen, en deze pakketten kunnen traceren. Daarom kost deze categorie 17.50€

Overige items (te groot voor de brievenbus)

Deze productcategorie past helaas niet in een brievenbuspakje. De kosten zijn dan ook hoger. Wij vragen hier 25€ aan verzendkosten voor.

 

Let op: Bij elke bestelling geldt de hoogste verzendklasse!

Levertijd

Wij doen hard ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk op de bus te doen. De meeste producten maken wij zelf, en we hebben de tijd nodig om de kwaliteit te leveren die wij voor ogen hebben. De levertijd is dus over het algemeen tussen 1 en 5 werkdagen. Wij zullen je altijd geïnformeerd houden over wat er gaande is. Bedankt voor je geduld!