Verzending & Levertijd

Nederland

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, maar wij willen ook kunnen verzekeren dat je je product ook echt krijgt. Daarom hebben wij binnen Nederland deze tarieven:

 

Brievenbuspakket

Een groot deel van onze producten past in een brievenbuspakketje. Deze pakketjes kosten 4.25€, inclusief verpakkingskosten en dergelijke.

Pakketten

Als producten niet in de brievenbus passen wordt het een echt pakket, met kosten van 6.95€.

Als je kleine producten besteld hebt en de verzendkosten te hoog vindt, kan je verzoeken om verzending met postzegels, en dan storten we het teveel terug.

Buitenland

Voor het buitenland gelden wat ingewikkeldere tarieven. Buitenland is elk land buiten Nederland. Helaas zijn deze kosten wat hoger.

 

Handgemaakte items van stof

Met gebruik van postzegels, die wij niet kunnen traceren, komen de kosten voor het buitenland gemiddeld uit op 8.60€. Indien wij minder kosten hebben gemaakt zullen wij het teveel terugstorten.

Overige items (te groot voor de brievenbus)

Deze productcategorie past helaas niet in een brievenbuspakje. De kosten zijn dan ook hoger. Wij vragen hier 25€ aan verzendkosten voor.

 

Let op: Bij elke bestelling geldt de hoogste verzendklasse!

Levertijd

Wij doen hard ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk op de bus te doen. De meeste producten maken wij zelf, en we hebben de tijd nodig om de kwaliteit te leveren die wij voor ogen hebben. De levertijd is dus over het algemeen tussen 1 en 5 werkdagen. Wij zullen je altijd geïnformeerd houden over wat er gaande is. Bedankt voor je geduld!