Gratis Producten – Uitverkoop Feest

Helaas, er is een einde gekomen aan The Purple Lady. Dit hoeft niet verdrietig te zijn, en we gaan dan ook lekker door met mooie dingen maken, video’s plaatsen, blogs schrijven, enzovoorts. Onze Social Media blijven gewoon actief. Maar de webshop gaat wel sluiten.

Daarom komen we met een leuke actie: bij besteding vanaf 10€ krijg je een cadeautje. Dit wordt een steeds leuker cadeautje naarmate je bestelling groter wordt. Zorg dus zeker dat jij het niet mist!

Het zal er een beetje aan liggen hoeveel bestellingen er binnen komen, maar het is heel goed mogelijk dat je, als je voor minstens 50€ besteedt, ook de rest van de gratis producten zal krijgen. Maar dat kan ik niet beloven, dat zal dus nog even een verrassing zijn…

Let wel op: op = op! Onze bedoeling is dat we onze voorraad de deur uit kunnen krijgen, en meteen onze lieve klanten blij willen maken. Op deze manier krijgen wij nog wat fondsen binnen om aan ons nieuwe project te besteden: www.handwerkunited.nl. Alles wat binnen komt zullen wij hiervoor gebruiken, en voor alle eventuele kosten die er bij komen. Wij hopen zo ook toekomstige blogs en video’s te kunnen bekostigen.

We hopen dat jullie het wel begrijpen dat we alleen een cadeautje (of meerdere) kunnen opsturen als er fysieke producten besteld worden. Digitale patronen tellen wel mee om tot de bedragen te komen voor cadeautjes, maar deze worden alleen opgestuurd als er ook fysieke producten bij je bestelling zitten.

We willen jullie bij deze allemaal bedanken voor jullie steun, liefde en aankopen de afgelopen jaren. Het was een prachtige tijd, maar nu is het tijd voor mij om te genieten van moeder zijn van mijn tweeling Sarah & Lucas, en om mij te focussen op nieuwe dingen.