Hangende Kerst CAL – Deel 1

CATEGORIES

COMMENTS (2)

 1. JannekejJannekej
  2 december 2019

  Hoi tirza, wat Een toffe cal (op de een of andere manier krijgt ieder woord een hoofdletter, stom!).
  Ik ben Nu met Maria bezig, het valt me op dat zij geen stevige bodem krijgt? Of wel, maar lees Ik er overheen?

  1. Tirza Haasnoot
   2 december 2019

   Hai Janneke, in het algemene bericht staat hoe je de bodem kan verstevigen. Deze staat ook bij de pdf versies van de patronen. Helaas lukte het me niet ook deze informatie op de ene patroonpagina te krijgen, dus heb ik besloten het op het voorblad te plaatsen. Mijn excuses als dit niet duidelijk genoeg was. Ik heb de figuren zelf met een vel doorzichtige acetaat verstevigd, door 2 rondjes te knippen en in het lijfje te plaatsen. Ik hoop dat dit helpt!

Comments are closed.