The Purple Lady Goes Christmas!

Het is alweer ‘bijna’ kerst. Wat dus inhoudt dat het minder dan 3 maanden is voordat het kerst is. Wij wilden hier toch graag

iets heel leuks en moois mee doen. De inhoud en specifieke details houden we geheim tot het bij jullie in de bus valt, maar we kunnen wel vast een teaser geven van wat jullie kunnen verwachten!

Ik heb wat prachtige moodboards gemaakt, representaties van de keuzes die jullie zelf kunnen maken. Dit zijn ook echt moodboards, de uiteindelijke items van het pakket zullen wel heel anders zijn. Het is echt maar een creatieve representatie van wat ik in gedachten heb…

Maar waarvoor nou eigenlijk? Waar heb je het over? Nou… Als een The Purple Lady Exclusive gaan wij deze Kerst mysterie pakketten maken voor jullie, als complete verrassing. Alles wat wij nu nog kunnen zeggen is dat er minimaal 4 cadeautjes in zitten en een projecttas. De cadeautjes zijn bedoeld voor de 4 adventszondagen en kerst, maar als je jezelf echt niet meer kan beheersen kan je ze natuurlijk stiekem meteen al openen. Of het hele pakket bewaren voor Kerst zelf. Het is aan jou.

Wat cadeautjes betreft: het zullen allemaal handgemaakte producten zijn, exclusief voor deze club gemaakt. Allemaal The Purple Lady originals, als het ware, een mooie projecttas, en handige accessoires voor het breien of haken. In de stijl en kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Er komen ook wat cadeautjes bij van 2 andere makers. Juliëtte van Juliëtte’s Passie en Koby van Koby’s Kreaties zullen ook een cadeautje maken voor het pakket, geheel in stijl natuurlijk.

Jullie mogen zelf kiezen of jullie een traditioneel pakket willen…

Of een modern pakket:

Wat de inhoud precies is… Welke kleuren of prints het worden, ik kan het nog niet verklappen! Maar ik weet al wel wat meer details:

De keuzes:

  • Breien of Haken
  • Traditioneel of Modern
  • Voor je projecttas: een haaknaaldhouder of houder voor stekenmarkeerders?

De kosten:

  • Voor de Early Birds tot 1 oktober 2017: 40€ incl. verzending.
  • Van 1 oktober t/m 5 november: 45€ incl. verzending.

Alle pakketten zullen in november verstuurd worden, en zeker ruim voor de eerste Advent aankomen. Er is beperkt plaats omdat alle items handgemaakt worden. Schrijf je dus nu in zodat je zeker weet dat jij ook een geweldig gaaf pakket zal ontvangen!