Shop Updates, Prototypes en Vakantiedata

Het is zondag, en op zondag doe ik eigenlijk allerlei dingen waar ik doordeweeks niet aan toe kom, maar wat ik wel heel graag (zelf) wil doen. Zoals bijvoorbeeld: lekker spelen met nieuwe producten, bloggen, video’s maken, en natuurlijk lekker veel haken en breien.

Vandaag heb ik wat prototypes van onze nieuwe soort tas afgemaakt: een doorzichtige tas met aan de bovenkant een leuk stofje met een rits. Heel simpel, en heel erg leuk! Je kan er je projecten in zien, en ze zijn lekker stevig, en natuurlijk makkelijk schoon te maken. De tassen zijn iets groter dan onze standaard projecttassen, wat natuurlijk ook heel leuk is als je project nét niet in onze tassen past. De tassen zijn 25×28 cm.

De uiteindelijke tassen, in 5 verschillende stofjes (voorlopig), worden aanstaande woensdag in de shop geplaatst. Dan kan je kiezen welke je het mooiste vindt. De prijs zal 14.95€ zijn. Aanstaande woensdag hopen wij ook (eindelijk) alle naaldhouders/nestjes te plaatsen: handige hoesjes waar je je breinaalden van 15 tot 20 cm lang in kan bewaren. Ook hopen wij een heel aantal nieuwe yarn charms te plaatsen, met een nieuw (goedkoper) prijskaartje.

Voor vandaag hebben we de 3 prototypes geplaatst van de nieuwe doorzichtige tassen. Deze prototypes zijn niet 100% perfect, maar zijn nog wel heel erg stevig, mooi en netjes. De gebreken staan beschreven bij het product. De prijzen zijn een stuk lager, en er is maar 1 van elke soort tas. Gauw halen dus!

Klik op de foto om nu jouw prototype aan te schaffen!

Nogmaals een mededeling over onze aankomende vakantiedata: Wij zullen dit jaar 10 dagen uit de lucht zijn, waarbij je helaas wel bestellingen kunt plaatsen, maar die pas vanaf 21 juni verstuurd zullen worden. Wij zullen van 10 t/m 20 juni niet aanwezig zijn. Onze excuses voor het ongemak!