Breidagen en Vakantiedata

Zoals de mensen die ons op Youtube volgen bij onze podcasts al wel weten hebben wij de eer om volgende week bij de Breidagen in Rijswijk te mogen staan. Wij zullen een greep aan producten hebben die we bij de stand van Chestnut Cabin verkopen. Omdat wij ook maar mens zijn zal de inventaris op de website aangepast worden voor deze dagen, en zullen er geen bestellingen verstuurd worden van 18 mei t/m 25 mei. Wij danken jullie voor jullie begrip!

Even een kleine greep uit wat wij mee gaan nemen:

  • Projecttassen
  • Yarn Sleeves
  • Yarn Charms
  • DPN houders

Deze producten zijn handgemaakt door ons, en omdat wij momenteel alle tijd steken in het maken van zoveel mogelijk producten zullen er een aantal unieke items uit de webshop gehaald worden zodat deze niet dubbel verkocht worden. Na de breidagen zullen we alles wat over is weer in de webshop plaatsen, inclusief de nieuwe items met nieuwe stofjes!

Verder gaan wij van 10 t/m 20 juni op vakantie. Nadat wij weer teruggekomen zijn zullen we alle bestellingen van de afgelopen tijd versturen. Wel zullen wij (beperkt) bereikbaar zijn voor eventuele vragen en bestellingen.

Alvast heel erg bedankt voor jullie begrip, hopelijk tot ziens volgende week in Rijswijk!

Liefs,

The Purple Lady