@3kleineschaapjes vroeg #widn. Perfect moment hiervoor, want ik kijk een podcast en werk aan mijn olifantje Nina (van My Krissie Dolls). Ik heb net de laatste 5 Spaanse vertalingen van Kristels patronen opgestuurd, dus dat is erg mooi. Het garen heb ik zelf geverfd bij @chestnut_cabin, het is een katoen en merino mix en ik ben verliefd 😍 Deze basis komt binnenkort bij haar in de shop als zomergaren! Het olifantje zal witte sokkenwol als accent hebben, een beetje als voorbeeld voor mijn #whiteyarnchallenge. 😍 Can’t wait! So I am curious: @theknittingredpanda, @ewemomma and @bedcrafter, what are you ladies doing? #widn

@3kleineschaapjes vroeg #widn. Perfect moment hiervoor, want ik kijk een podcast en werk aan mijn olifantje Nina (van My Krissie Dolls). Ik heb net de laatste 5 Spaanse vertalingen van Kristels patronen opgestuurd, dus dat is erg mooi. Het garen heb ik zelf geverfd bij @chestnut_cabin, het is een katoen en merino mix en ik ben verliefd 😍 Deze basis komt binnenkort bij haar in de shop als zomergaren! Het olifantje zal witte sokkenwol als accent hebben, een beetje als voorbeeld voor mijn #whiteyarnchallenge. 😍 Can’t wait! So I am curious: @theknittingredpanda, @ewemomma and @bedcrafter, what are you ladies doing? #widn

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒