White Yarn Challenge

Witte wol… Wat kan je daar veel mee! Als accent voor bij knuffels, als rustige kleur bij drukke kleuren, om zelf te verven en zo de wol te krijgen die JIJ bij je project vindt passen… Bedenk zelf maar!

Wat zou jij met witte wol doen?

White Yarn Challenge

Omdat wij helaas niet alle kleuren en merken konden inkopen (nog niet!) hebben wij voor deze prachtige witte sokkenwol gekozen voor in onze shop. Daarom willen wij weten wat JIJ hier mee zou maken! En eh… Je eigenlijk ook uitdagen om dat te doen.

Wat is de bedoeling?

Wij dagen jullie uit om iets te haken, breien, weven, het maakt niet uit, met een bol witte sokkenwol. Iedereen die de sokkenwol van onze shop gebruikt krijgt als het ware dubbele kans op de uiteindelijke prijs, iedereen die met eigen witte sokkenwol meedoet krijgt een enkele kans op de prijs. De regels:

  • Haak, brei, weef of verf met witte sokkenwol. Het maakt niet uit wat het is, zolang maar duidelijk te zien is op foto’s dat je witte sokkenwol gebruikt hebt. Creativiteit wordt enorm op prijs gesteld!
  • Iedereen die witte sokkenwol uit deze shop gebruikt krijgt dubbele kans op de prijs, anderen een enkele kans.
  • De White Yarn Challenge loopt van 3 mei 2017 tot 3 juni 2017. Alleen projecten die na de begindatum zijn begonnen doen mee. (Double dipping allowed! Oftewel, je mag gerust met andere wedstrijden en CAL/KALs meedoen!)
  • Doe mee door je foto in te sturen naar info@thepurplelady.net, onder vermelding van KCAL, of @thepurpleladydesigns te taggen op Instagram, en de hashtag #whiteyarnchallenge te gebruiken. Delen en taggen wordt uiteraard op prijs gesteld!
  • Er komt een speciale pagina op deze site waar alle foto’s te bewonderen zijn, evenals op een album op The Purple Lady Facebook pagina.

What’s in it for me?

Dus… Een Challenge zonder prijzen zou natuurlijk niks zijn, of wel? Dus… Here goes:

Een bol witte Scheepjes Invicta Extra

Een digitale toerenteller

Een Yarn Charm Set naar keuze

Al deze prijzen zullen naar 1 Lucky Winnaar gaan! De winnaar zal op originaliteit en creativiteit gekozen worden, of bij het niet kunnen kiezen (want met alle moois dat jullie kunnen maken is dat goed mogelijk, toch?) wordt de winnaar gekozen met een Random Number Generator.

DISCLAIMER: Indien de winnaar in het buitenland woont zal de bol wol vervangen worden met een Yarn Sleeve naar keuze, in verband met verzendkosten.