Nog 2 nachtjes slapen tot de lancering! 2 van de producten die ik echt graag wilde aanbieden zijn parapluhaspels en wolwinders. Koop dus samen met je #yarncharms en #yarnsleeves meteen ook een wolwinder en eventueel een parapluhaspel om je nieuwe gadgets meteen mee te gebruiken! Oh, en @chestnut_cabin en ik nemen ook een exemplaar mee van beiden naar de Breidagen in Rijswijk, zodat je meteen je wol kan winden en kan proberen of ze iets voor je zijn! 😍💕🌷🎁 #gunhetjezelf

Nog 2 nachtjes slapen tot de lancering! 2 van de producten die ik echt graag wilde aanbieden zijn parapluhaspels en wolwinders. Koop dus samen met je #yarncharms en #yarnsleeves meteen ook een wolwinder en eventueel een parapluhaspel om je nieuwe gadgets meteen mee te gebruiken! Oh, en @chestnut_cabin en ik nemen ook een exemplaar mee van beiden naar de Breidagen in Rijswijk, zodat je meteen je wol kan winden en kan proberen of ze iets voor je zijn! 😍💕🌷🎁 #gunhetjezelf

Instagram filter used: Nashville

View in Instagram ⇒