Nieuw! Dit zijn sokkenkaarten. Spiekbriefjes voor sokken! Elk setje bevat 3 dubbelzijdige kaarten met alle instructies voor een sok van boord tot teen op een rondbreinaald, voor 60 steken! De maten staan er op, net als uitgebreide instructies voor 2 soorten hielen, een spie en een ronde teen. Geschikt voor iedereen die al de basis principes van het sokkenbreien onder de knie heeft, maar die niet telkens een patroon willen opzoeken! Binnenkort ook verkrijgbaar voor 64 steken.

Nieuw! Dit zijn sokkenkaarten. Spiekbriefjes voor sokken! Elk setje bevat 3 dubbelzijdige kaarten met alle instructies voor een sok van boord tot teen op een rondbreinaald, voor 60 steken! De maten staan er op, net als uitgebreide instructies voor 2 soorten hielen, een spie en een ronde teen. Geschikt voor iedereen die al de basis principes van het sokkenbreien onder de knie heeft, maar die niet telkens een patroon willen opzoeken! Binnenkort ook verkrijgbaar voor 64 steken.

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒