Hallo allemaal, en welkom bij mijn gloednieuwe website. Ik dacht dat het wel tijd was voor mijn patronen om een eigen website te krijgen, in plaats van dat alles op Facebook kwam. Dus ik heb mijn hele blog opnieuw gestyled, een nieuw platform gegeven, en nieuwe mogelijkheden. Maar daarover een andere keer meer.

De bedoeling is dat al mijn patronen nu hier op deze website een plaatsje krijgen, en dat jullie zo meer informatie over mij en mijn patronen kunnen vinden. En het is natuurlijk ook leuk dat ik nu hele blogs kan plaatsen over wat ik maak en wat mij bezig houdt! (Heeel interessant natuurlijk)

In ieder geval, al mijn patronen staan nu hier in plaats van op Ravelry, al ontbreekt de vlinder op dit moment wel. Die moet ik nog overplaatsen. Dat is nog een beetje lastig, want ik twijfel of ik hem wel gratis wil aanbieden. Er zit enorm veel werk in, zoals het twee keer haken van het patroon, het uittekenen, uitrekenen, tien keer uithalen omdat het niet lukte, het opschrijven van het patroon… En toen was hij nog niet klaar, nee toen heb ik nog talloze uren besteed aan het laten testen van mijn patroon. Op zich een heel leuk proces, waarbij ik hele gezellige chats met superleuke haaksters heb gehouden, en er ook een nieuwe vriendin door heb gevonden. Maar dat proces duurde dus nog 2 weken extra, maar daardoor is het wel echt een goed (maar nog steeds wel moeilijk) patroon geworden. (Nogmaals bedankt aan de proefhaaksters!)

Maar goed, dit wordt meteen een heel lang verhaal, wat niet de bedoeling was, dus ik ga nu afsluiten. Kijk gerust rond op mijn site, test alles nog een beetje, en laat in een reactie weten wat je er van vindt! Ik ben zeer benieuwd.